...... sk en cz
de sk en pl cz ru fr it hu pt cz
en de sk pl ru jp fr it hu pt
 

UPDATE - Datum rozlučky ve hře bylo posunuto až na 11.2. z důvodů, aby se dala akce lépe připravit.

Dnešním turnajem v Aréně 8. 1. 2012 byla oficiálně ukončena 4story aliance TheAnGeLs.

Bylo téměř neskutečné, co všechno se mělo před ukončením aliance, které bylo naplánované v březnu minulého roku, do lednového turnaje v aréně zvládnout. Nakonec se však všechno neuvěřitelně podařilo, za což vděčíme skvělé práci lidí v alianci a jejich přátelům.

Nebudu jmenovat konkrétní hráče, protože to by byl takřka nekonečný seznam. Zmíním alespoň klany: FuriousGhosts, FenixůvRád, Morrowind, Taiko, WhiteAngels, WhiteHawks, JUSTICEforALL, JUSTICEforFUTURE, PosledníHlídka, PosledníHlídkaAkademie, ale bylo i mnoho dalších, kteří různě vypomáhali. V neposlední řadě pak i klan Legends, který měl smysl pro zajímavé a vyrovnané souboje.

Aliance TheAnGeLs vznikla na podzim roku 2009 a jejím cílem bylo přesvědčit menší klany severu, že pokud budou navzájem spolupracovat, tak dokáží mnohem víc a hra je bude mnohem víc bavit. Zpočátku se tato věc dařila, ale záhy začaly některé klany trucovat a přestávaly pomáhat ostatním, což se samozřejmě dalo očekávat. Nakonec se však utvořilo dobré jádro menších klanů, které byly ochotné se společně učit nejen jak hrát, ale především, jak do této hry přinášet férové, poctivé a dospělé jednání.

Na té cestě jsme potkali řadu skvělých lidí a přestože byla téměř každý den na stole pořádná porce věcí, které bylo zapotřebí vyřešit, protože se členové jednotlivých klanů různě handrkovali o - pro nás - často nepochopitelné věci a bylo zapotřebí jejich spory každodenně urovnávat, tak to za to vrchovatě stálo. Samozřejmě přicházela i těžká období, kdy nás některé klany opouštěly a chtěly si vydobýt slávu, které se jim v alianci nedostávalo. Sláva se totiž v alianci netrpěla, každému bylo měřeno stejnou měrou. Pokud se některý klan začal naparovat, že je důležitější než ostatní klany aliance, byl velmi rychle ujištěn, že takové manýry v alianci nevedeme. Alianci zpravidla opouštěly klany, které nepochopily jejího ducha - tedy mít radost z toho, že můžeme spolupracovat.

Aliance TheAnGeLs měla jedno naprosté prvenství, které už asi nikdo nepřekoná, a to je množství nepřátel, které na ni jak na Valorianu, tak i Derionu útočilo. Skutečné moře nadávek, lží a nepravosti, které se na nás každý den snášelo, bylo až neuvěřitelné. Avšak pod tímto tlakem se báječně ukazovaly skutečné charaktery lidí, takže ti, kteří zůstali věrní, stojí opravdu za to a nic bych neměnil.

I přes tuto nevoli ostatních hráčů, která často hraničila se šílenstvím, se alianci skvěle dařilo. Sehráli jsme mnoho velmi zajímavých bitev, někdy i celotýdenních, ať už s klany na Valoru, se kterými jsme soupeřili o účast na zámku, nebo Derionu na bitevním poli.

Bylo to únavné a stálo to mnoho úsilí a práce, ale když se pak od některých hráčů dozvíte, že jste jim přes všechny pomluvy a lži, kterých je o TheAnGeLs všude dost, dali naději nefalšovaného dobra a jsou rádi, že vás mohli alespoň na chvíli poznat, tak víte, že hráči opravdu „nejsou blbí“ a aliance TheAnGeLs tu nebyla zbytečně.

Rozloučení s aliancí proběhne 22. 1. odpoledne v cca 17:00. Bude přístupné pro všechny přátele aliance TheAnGeLs, jak Valoru tak Derionu. Bude se to odehrávat na nepřístupném místě. Případní zájemci se musí přihlásit přes PM nebo dát mně - případně někomu jinému z TheAnGeLs - vědět, že se chtějí zúčastnit. Na všechny spřízněné duše se moc těšíme. Jinak rozlučka aliance TheAnGeLs bude ve hře brána i jako rozlučka klanu TheAnGeLs - ta totiž místo online, proběhne později offline.

Závěrem dodám, že členové klanu TheAnGeLs budou ještě nějaký kratší čas působit, ať už na Valorianu nebo Derionu - ať poznáme zač je toho u „Deríků“ loket. Co se týče arén a turnajů, byla toto poslední skupinová aréna, které se TheAnGeL účastnili naplno. Jsou určité úvahy, že bychom chodili do arén pro zábavu v dungách, nebo že by někteří z nás zkusili nějaké sólové kategorie - ale uvidíme na co zbude či nezbude chuť a síla. Úplný přechod klanu TheAnGeLs do důchodu bude ještě oznámen.
 
Všechny zkratky