...... sk en cz
de sk en pl cz ru fr it hu pt cz
en de sk pl ru jp fr it hu pt
 

UPDATE: Co už se podařilo publikovat:

1. Je tu první díl rozhovoru s legendou 4story - hráčem Systray (zde odkaz)

2. Přípravy na 4ByRoll vrcholí (zde odkaz)

3. A DNES tu máte i mimořádně zajímavý Report z Arény (zde odkaz)

Další věci na vás čekají v následujících týdnech - můžete se těšit.

=======================================================================

V následujících týdnechTheAnGeLs 4story portál opravdu nabito a zde je stručný souhrn toho, co pro jeho návštěvníky připravujeme:

1. Ve dvou dílech vám přineseme rozsáhlý rozhovor s bývalým, velmi zajímavým hráčem 4story a především s Legendou oficiálního 4story fóra. Bylo poměrně obtížné tohoto hráče vypátrat, avšak nakonec se zrodil opravdu velmi zajímavý a neotřelý rozhovor, který bude překvapením pro nejednoho návštěvníka TheAnGeLs portálu.

2. TheAnGeLs portál bude po zhruba dva měsíce žít vskutku nevídaným Eventem - hrou 4By-Roll (Zde odkaz), která se bude ve 4story odehrávat na Fotbalovém stadióně a my se vám z ní pokusíme přinést maximum informací a zábavy.



3. V neposlední řadě to bude také již tradiční Report z lednové arény (Odkaz na sekci reportů z arény), kde se s hráči rozloučili jedni z hrdinů skupinových soubojů - klan TheAnGeLs.

4. Dále se pak Ke stažení chystají "Soundtracky" (hudba) starého i současného 4story tak, aby bylo možné ji snadno použít například jako zvonění do vašeho mobilního telefonu nebo čistě jen pro poslech mimo hru.

5. Vylepšení a úpravy Statistik a Klanového centra v sekci 4story (zde odkaz). Přidání Statistik a Klanů polské komunity nebo speciální článek v Akademii (Zde odkaz) TheAnGeLs o Tajuplných Truhlách a mnoho a mnoho dalšího.

Věřím, že většina z uvedeného se opravdu podaří a bude stát za to. Mnoho zábavy a zajímavostí přeje Kostelnice
 
Všechny zkratky