...... sk en cz
de sk en pl cz ru fr it hu pt cz
en de sk pl ru jp fr it hu pt
 

Milí návštěvníci, v průběhu předešlých týdnů došlo k rozdělení Portálu TheAnGeLs na dvě sekce. 4story sekce a Diablo 3 sekce. Tyto dvě sekce jsou nyní oddělené a samostatné.

Ještě plánujeme přidat několik věcí, jako například signalizace, pokud bude v nějaké sekci něco nového. Pokud vás bude zajímat pouze jedna sekce, tak vám toto zatím chybět nebude, protože si budete sledovat tu svoji a o tu druhou se nebudete starat.

Na webu je několik nových zajímavostí, které byly v průběhu předešlých měsíců postupně přidány a nyní jsou již plně funkční. Pokud byste měli s čímkoliv problémy, tak napište na fórum nebo do kecátka.

1. Odedneška, je na portále přidaná úplně nová stránka Oltář slávy. Tuto stránku najdete v Menu v Sekci 4story. Úspěchy klanů v Oltáři slávy jsou ohodnocené body, které pak budou zahrnuty do celkového hodnocení klanu v Centru Klanů.

2.
Pokud si dobře prohlédnete úvodní stránku, tak zjistíte, že po pravém okraji přibyla znaménka „plus“, „mínus“ a „křížek“. Těmito tlačítky je možné obsluhovat příslušnou sekci. Tlačítkem „plus“ můžete topiky do sekce přidávat a naopak tlačítkem „mínus“ odebírat. Rozpětí topiků jsem nastavil na 1-20, což je, myslím, dostatečné a u Novinek je to 1-6. Popřípadě můžete sekci úplně zavřít tlačítkem „close“.

Pokud nějakou sekci zavřete, tak se vám po levé straně webu objeví ikonka, na kterou když kliknete, tak se vám sekce zase objeví.

Tato novinka je zatím v testovacím režimu, takže si nastavení pamatuje pouze do uzavření prohlížeče (stejně jako nastavení herních sekcí 4story / Diablo). Pokud nebudou hlášené problémy, tak bude tato novinka plně spuštěna. Pak si vaše nastavení bude počítač pamatovat (pokud nemáte vypnuté cookies - nastavení webového prohlížeče) i po vypnutí prohlížeče.
 
Všechny zkratky