...... sk en cz
de sk en pl cz ru fr it hu pt cz
en de sk pl ru jp fr it hu pt
 

Vážení návštěvníci TheAnGeLs portálu,

Tento týden proběhl velký update TheAnGeLs portálu. Provedu vás zde alespoň některými změnami či novinkami:

1. Byl dokončen rozsáhlý systém uživatelů TheAnGeLs portálu. Takže je teď možné dobře a snadno vyhledávat, kdo je v jakém klanu. Uživatelé se dají snadno seřadit podle klanu, ve kterém jsou nebo si můžete hráče seřadit podle povolání - což lexikon bohužel ani jedno neumožňuje, dále pak například levelu, země a tak dále. Tato funkce je přístupná jen zaregistrovaným hráčům (je to jediná věc, kterou jsme dopřáli pouze zaregistrovaným hráčům, ostatní věci jsme zpřístupnily i hostům).

2. S novým systémem souvisí i snadná registrace a aktivace hráčů, takže pokud správně splňujete podmínky pro registraci, tak budete velmi rychle aktivováni. Level postavy pro registraci byl snížen na level 20, ale mezi 20 - 39 levelm budete ve zvláštní skupině, která má mírná omezení. Po dosažení levelu 40 budete již plně přiřazeni.

3. Bohužel nový systém obnáší i některé - snad mírné - nepříjemnosti, které je však velmi snadné vyřešit. Pokud totiž jméno účtu, které zde máte zaregistrované nebude dohledáno v systému hry, tak se budete muset obrátit na Administrátora webu a záležitost s ním vyřešit. Jinak by byl váš účet po nějakém čase smazán. Na vyřešení jsme dali uživatelům 1 rok, takže věřím, že je to dostatečně dlouhá doba.

4. Pokud váš účet bude v systému TheAnGeLs v nepořádku, pak obdržíte soukromou zprávu (PM) a také vám bude zaslán email na vaši registrační adresu s tím, jak věc vyřešit.

5. Byl dokončen systém Centra Klanů a Statistik Klanů, takže přibyly nějaké statistiky o klanech a v nejbližší době se můžete těšit na ještě větší rozšíření centra klanů a hlavně nových sekcí jako je Porovnání Klanů a Historie Dobývání.

6. Bylo opraveno několik chyb ve výpočtech Statistik Kalnů a celá řada dalších drobných chyb souvisejících s Centrem Klanů

7. Nyní je možné nastavit si, zda se bude horní menu schovávat nebo zůstane rozvinuté. Jako výchozí variantu jsme nakonec zvolili rozvinuté menu a každý si to pak může upravit podle libosti. Dále pak je možná přihlásit se na jakékoliv stránce webu. Přihlašovací formulář najdete vlevo nahoře.

Tak toto je hlavní výčet novinek updatu, věříme, že alespoň některé vás zaujmou a budou se vám líbit.

Vše nejlepší přeje TheAnGeLs tým.
 
Všechny zkratky