...... sk en cz
de sk en pl cz ru fr it hu pt cz
en de sk pl ru jp fr it hu pt
 

Milí návštěvníci TheAnGeLs portálu,

tři roky nepřetržitého provozu TheAnGeLs portálu jsou za námi a počítadlo počtu zobrazení webu se přiblížilo k 7 miliónům. Předně bych chtěl poděkovat členům TheAnGeLs týmu, kteří více či méně přispívali k chodu portálu a celá řada věcí by bez jejich pomoci nebyla. Přestože někteří členové TheAnGeLs týmu nás již opustili, tak celkově se TheAnGeLs tým postupně rozrůstá.

Aktuální seznam členů TheAnGeLs týmu najdete zde:
Seznam členů TheAnGeLs týmu

Z pohledu portálu TheAnGeLs bude hlavní událostí roku 2013 dokončení plánovaných věcí pro hru 4story a následné započatí prací na vlastních projektech (zřejmě začátkem léta 2013), kterými bude nejspíš vlastní jednoduchá webová hra a zvláštní vyhledávací aplikace pro milovníky filmů.

Nyní se ale pojďme podívat, co nového, na své narozeniny TheAnGeLs pro své návštěvníky připravil - je toho opravdu požehnaně.

1. Asi největší věcí je dokončení Porovnání klanů (zde odkaz), které návštěvníkům nabízí vskutku zajímavé informace. Největší specialitou je "Ohodnocení TheAnGeLs Protálem" (takzvaný TA rating), který zahrnuje desítky parametrů a složitý propracovaný systém, jehož výsledkem je ucelené ohodnocení klanů 4story. Více informací nejen o TA ratingu naleznete v sekci Porovnání klanů(zde odkaz).

2. Druhou skvělou novinkou je Hisotrie dobývání (zde odkaz). Kde je možné zpětně dohledat, kdy, kdo vlastnil jakou pevnost či zámek nebo například, jak se dobývání vyvíjelo během týdne či měsíce. V neposlední řadě se pak můžete případně podívat, jak dopadlo dobývání, na kterém jste nemohli v ten den zrovna být. Více informací v sekci Hisotrie dobývání (zde odkaz).

3. Třetí velkou věcí, která ovšem podle našich odhadů nebude příliš (pokud vůbec) využita, je možnost založení si valstní sekce na fóru TheAnGeLs portálu; například pro váš klan. Fórum TheAnGeLs portálu prošlo také mnohými úpravami a v současné době jsou jeho možnosti na poměrně vysoké úrovni, jak správy, bezpečnosti,tak pro uživatele, což se o mnohých fórech, která jsou zdarma, říct rozhodně nedá.

Pochopitelně by do vaší sekce měli přístup jen členové vašeho klanu, což zde na portále rozpoznává systém portálu, takže vám odpadají starosti s tím, kdo má a nemá do vašich diskusí přístup, protože mu systém při příchodu do vašeho klanu automaticky práva dá a jakmile z vašeho klanu odejde, tak mu jsou práva zase automaticky odebrána.

4. Další menší novinkou je možnost hlasovat „lajkovat“ pro váš oblíbený klan a tím mu přidat pár bodíků do TA ratingu. Přidat svůj „hlas oblíbenosti“ je možné v sekci Centrum klanů (zde odkaz), kde si vyberete zemi a pak klan. V přehledu klanu pak uvidíte okénko oblíbenosti, které můžete zaškrtnout či naopak oblíbenost zrušit.

Podmínky pro přidání oblíbenosti konkrétnímu klanu jsou následující:

a) Hlasovat mohou pouze uživatelé TheAnGeLs portálu.

b) Registrovaná postava na portále musí mít ve hře úroveň (level) 80 nebo víc.

c) Nejsou členy klanu, pro který chtějí hlasovat.

V přehledu klanů, pak uživatel snadno vidí, které klany jsou jeho oblíbené. Jsou to ty klany, za kterými má v závorce plus „(+)“.

5. Poslední věcí, kterou zmíním je možnost psát emailovou adresu do postů na fóru či článků. Emailová adresa je automaticky převedena na obrázek, takže ji není možné odchytit vyhledávacím robotem.

Tak toto je narozeninový příděl návštěvníkům TheAnGeLs portálu. Moc děkujeme za Vaši přízeň a věříme, že se budete s TheAnGeLs portálem stále více a více bavit spolu se zjišťováním zajímavých informací.

Vše nejlepší Vám přeje TheAnGeLs tým.
 
Všechny zkratky