...... sk en cz
de sk en pl cz ru fr it hu pt cz
en de sk pl ru jp fr it hu pt
 

Milí návštěvníci TheAnGeLs portálu,

máme tady „jarní“ update TheAnGeLs portálu, ve kterém vám přinášíme:

1. Kompletní předělání bezpečnostního systému portálu, které nám umožní lépe rozlišovat nežádoucí připojení a registrovaným uživatelům poskytnout vetší komfort při prohlížení webu například historie dobývání a dalších náročnějších sekcí. Pochopitelně má tento update také přispět k celkové bezpečnosti portálu.


2. Kompletní předělání nepřečtených příspěvků či upozorňování na aktuality. Zde bych rád zavzpomínal na 3 roky starý topic (Zde odkaz), kde odpovídám Redovi Spiritovi, že si nejsem jist, zda se vůbec někdy podaří udělat systém nepřečtených příspěvků lépe.

Ono totiž vytvořit nějaký rozumný systém zaznamenávání nepřečtených příspěvků není snadné, kdo občas zavítá na oficiální fórum 4story (ačkoliv dávat za příklad oficiální fórum 4story asi není dobré měřítko), tak ví, že tam od rozlišování přečtených a nepřečtených příspěvků v podstatě ustoupili. Navíc tím, že portál umožňuje drtivou většinu věcí i pro neregistrované návštěvníky, složitost značně narůstá.

Na fóru portálu naleznete „Nástroje Fóra“, kde si můžete nastavit celou řadu věcí. Například zda chcete, aby se vám zobrazovaly jen nepřečtené sekce, vlákna nebo dokonce jen nepřečtené posty.

Dále je také novinkou signalizace nepřečtených příspěvků v jiných sekcích TheAnGeLs portálu. To, že máte v jiné sekci portálu nějaké nepřečtené příspěvky nebo tam byla uveřejněna nějaká novinka poznáte tak, že vám v levém horním rohu, kde jsou tlačítka na změnu sekce portálu (v současné chvíli jen 4story nebo Diablo), to tlačítko začne blikat.

Pokud si nepřejete ostatní sekce TheAnGeLs portálu sledovat, stačí najet myší na tlačítko sekce a chvíli vyčkat. Objeví se vám malé okénko, kde můžete sekci „odškrtnout“ a tím signalizace zakážete.

Výjimečně se vám někdy může stát, že vám bude sekce portálu blikat, přestože budete mít pocit, že máte vše v dané sekci portálu přečtené. Zde jsou dvě možnosti, buďto došlo k nějaké výjimce ve vašem prohlížeči a nebo máte někde nějaký „zatoulaný“ nepřečtený příspěvek. Pomoc je v tomto případě jednoduchá. Stačí na danou portálovou sekci kliknout, jít na fórum a v Nástrojích Fóra kliknout na danou sekci v kolonce „Označit všechny příspěvky jako přečtené v sekci:“.


3. Byla umožněna registrace a plné využití portálu návštěvníkům s IPv6 adresou, takže již není nutné vypínat IPv6 protokol.


4. Do tabulky „Online“, která je na každé stránce vlevo (na fóru dole), byla přidána sekce, kde je možné vidět, kdo se nachází právě na stránce, sekci fóra, topiku či novince, kterou si aktuálně prohlížíte.

Vše nejlepší Vám přeje TheAnGeLs tým.
 
Všechny zkratky