...... sk en cz
de sk en pl cz ru fr it hu pt cz
en de sk pl ru jp fr it hu pt
 

Milí návštěvníci,

Máme tu léto a s ním i letní update TheAnGeLs portálu. Hlavní součástí updatu je zcela nové centrum Muziky, Videí a Časopisů.

V sekci Muziky můžete díky získané licenci na hudbu 4story stahovat nebo se zaposlouchat do současné nebo již dávno zašlé muziky 4story, která kdysi dávno provázela první hráče na expících placech či bojištích. Je také přidána speciální sekce 4story zvuků, které jde například použít jako některé z oznamovacích zvuků vašeho mobilního telefonu.

Snažili jsme se dohledat a zjistit, kde, která hudba zhruba ve hře hraje, ale je možné, že ji můžete slyšet i jinde a u některých se nám to zjistit nepodařilo. Takové skladby naleznete jako „Nezařazené“. Pokud byste někdo věděl, kde některá z nezařazených skladeb hraje, tak vám budeme velice vděčni, kdy nám to napíšete, abychom ji mohli pojmenovat. Děkujeme.

poznámka: Zatím ještě nefunguje přehrávání celých sekcí (skladeb popořadě). Tato funkce by měla být doprogramována během následujícího týdne.

V sekci Videí jsme se snažili vybrat nejpovedenější videa z celé historie 4story. Pokud jsme některé z těch nejpovedenějších opomenuli, dejte nám prosím vědět.

V sekci ČasopisůTheAnGeLs portál unikát, který ovšem většina českých návštěvníků neocení, protože se jedná o kompletní sbírku německých časopisů 4story The Iberia Times, která existuje pouze zde na TheAnGeLs portále. Nicméně kompletní sbírka českých 4story časopisů Iberie v Plamenech je již také poměrně velkou raritou.

Další novinkou
je kompletně nový systém hodnocení, hudby, videí, článků a tak podobně. Zde můžete ostatním i nám provozovatelům portálu sdělit váš názor na danou věc a tím pomoci s výběrem dalších pro celý portál.

Poslední novinkou, kterou zde uvedu je zakoupení vlastního serveru, na který se bude během léta celý TheAnGeLs portál přesouvat. Prvním krokem bylo zprovoznění vlastního Team Speak 3 serveru, který je možno využívat. Jeho adresu, instalaci Team Speak 3 klienta a další užitečné věci k jeho ovládání naleznete (zde odkaz) v sekci Akademie TheAnGeLs portálu.

Přeji všem hodně zábavy.
 
Všechny zkratky