...... sk en cz
de sk en pl cz ru fr it hu pt cz
en de sk pl ru jp fr it hu pt
 

Milí návštěvníci TheAnGeLs portálu,

podzim se nám stále zřetelněji hlásí o slovo a my tu máme podzimní update TheAnGeLs portálu.

Tento update je pro TA portál zcela přelomový. Portál se totiž změnil ve svém jádru z pasivního redakčního systému na aktivní webový server. Tato změna nám na portále umožní zcela nové věci, protože je nyní možná interakce mezi návštěvníky webu.

První vlaštovkou, která tento nový systém využívá je Spamovací kecátko, které je nyní klasickým komunikačním (chat) klientem, takže je přidaná zpráva okamžitě distribuována všem přihlášeným uživatelům.

Co nás na TA portále v průběhu následujících týdnech a měsících čeká?


Během 14 dnů by měla vzniknout úplně nová portálová sekce TheAnGeLs minihry. Jako první mini hru bychom rádi představili něco na způsob rulety, kde by hráči sázeli na 37 číselných polí nebo speciální pole sudá - lichá a tak dále. Betaverzi této první mini hry bychom rádi představili začátkem prosince.

Ještě není úplně jasné zda nebo jak budou mini hry přístupné nepřihlášeným návštěvníkům, ale je jasné, že pokud vůbec bude možné tyto mini hry hrát jako nepřihlášený návštěvník (host), tak to bude jen ve velmi omezené formě. Nebude pochopitelně možné je zařadit do žebříčků, statistik ani se jim jejich případný zisk nebude započítávat do další návštěvy a podobně.

V mini hrách se bude používat další portálová novinka, která je zatím pracovně nazvána portálové mince. Zde bych rád vyzval všechny návštěvníky TA portálu, aby nám zkusili navrhnout, jak by se tyto mince měly jmenovat. Své návrhy prosím pište to tohoto topiku na fóru:

Odkaz Zde

Návrhy je možné podávat do konce listopadu 2013. Následně pak bude vypsané hlasování o navržených názvech. Avšak pozor, hlasování nebude jediným faktorem pro naše konečné rozhodnutí o názvu.

Určité množství - těchto mincí - bude, od data jejich uvedení do provozu na TA portále, dostávat každý den registrovaný uživatel TA portálu na svůj účet. Datum uvedení ještě není známo, ale je pravděpodobné, že by to mohlo být spojené s oficiálním vydáním (tedy ne beta) první mini hry, které by mohlo být okolo vánoc. Přesné datum bude pochopitelně uvedeno, až bude známo.

Množství portálových mincí bude možné navýšit úspěšným hraním mini her.

Závěrem bych rád poděkoval Pokatepovi, který celou řadu měsíců přinášel hráčům 4story reporty z arén a všem ostatním, kteří mu na ně dávali podklady. Z časových důvodů je již bohužel nemůže připravovat. Pokusí se ho svým způsobem zastoupit GASTON. Ze zářijové a říjnové arény snad ještě nějaké informace do sekce arén budou dodány.

Užijte si podzim mějte se fajn
TheAnGeLs tým.
 
Všechny zkratky