...... sk en cz
de sk en pl cz ru fr it hu pt cz
en de sk pl ru jp fr it hu pt
 

Milí návštěvníci portálu TheAnGeLs,

Je to již více než 4 roky, kdy byl portál TheAnGeLs založen. Za tu dobu portál prošel mnoha změnami a dnes tu máme další z nich. Je to oficiální vstup na sociální sítě FaceBook a Twitter, kde již celou řadu měsíců má portál svou stránku, ale dnes je oficiálně otevřena.

Adresa FaceBooku: https://www.facebook.com/PortalTheAnGeLs
Adresa Twitteru: https://www.twitter.com/PortalTheAnGeLs

Dlouho jsme váhali a hledali důvod, proč na sociálních sítích stránky portálu otevřít. Samozřejmě je tu možnost reklamy, příchodu nových lidí na portál nebo navýšení sledovanosti. Avšak nakonec nás nejvíce přesvědčila možnost, kdy v případě nějakých problémů s portálem je možnost informovat jeho fanoušky a návštěvníky nějakou další cestou. Například o tom, proč portál nejde. Dalším důvodem bylo, že řada lidí je na informace ze sociálních sítí zvyklá a často ani na klasické webové stránky nechodí.

Kromě vstupu portálu na sociální sítě pro vás v nejbližších dnech připravujeme:

1. K příležitosti oficiálního otevření FaceBook a Twitter portálové stránky pro vás připravujeme velmi zajímavý a rozsáhlý dvoudílný rozhovor se Spellsem. Tento bývalý hráč hry 4story je znám jako spoluzakladatel nejspíš největší FaceBookové skupiny s tématikou 4story „Boříme konkurenci“.

Jak se Spells protloukal hrou 4story nebo co ho vyléčilo od závislosti na ní? Jaké to je spravovat skupinu s několika tisíci uživatelů nebo jaké bylo založení a jak bylo těžké rozloučit se se spoluzakladatelem Ondrou? To vše a ještě mnohem víc na vás v připravovaném rozhovoru čeká.

2. Pokud půjde vše podle plánu, pak by měla být tento týden vydána nová verze Runety. Bude to verze, která je označena jako příprava na oficiální vydání - takzvaný kandidát na vydání (Release Candidate). V této nové verzi je skutečně veliké množství změn, ale asi hlavní změnou je otevření Runety pro hosty, kteří sice nebudou mít takové možnosti jako registrovaní uživatelé, ale budou si moct Runetu - v omezené míře - vyzkoušet.

Dále pak je do velké míry změněn celý systém Runety, kdy mnohem více záleží na dovednosti hráče vsadit na nejvíce výhodné políčko. To celé je pak podpořené systémem bonusů, které je možné získat vhodně zvolenou sázkou nebo splněním takzvané „Výzvy“.

3. Další zajímavostí, která je již dostupná, jsou aktuální výsledky v sekci Oltář slávy (zde odkaz). Zde patří velké poděkování TA týmákům Entiusiasmo a Elle za doplnění screenů a kompletní přepočítání bodů.

4. Rádi bychom upozornili na probíhající hlasování o názvu „Portálových mincí“, které budou již zanedlouho uvedeny do provozu k hraní her zde na portále. Přestože je uvedeno, že výsledek hlasování bude mít spíše poradní funkci, ke které budeme přihlížet při závěrečném rozhodování o názvu, je pro nás velmi důležité.

Je možné si zvolit víc možností, takže prosím zaškrtněte všechny, které vás nějak osloví. Hlasování se můžou účastnit samozřejmě i hosté - (zde odkaz).

5. Poslední zprávou je krátké oznámení, že dne 26.3.2014 bude portál od 23:00 cca 2 hodiny mimo provoz. TeamSpeak server by měl fungovat normálně.

Těšíme se na Vás na sociálních sítích, vše nej přeje TheAnGeLs tým.
 
Všechny zkratky