...... sk en cz
de sk en pl cz ru fr it hu pt cz
en de sk pl ru jp fr it hu pt
 

Na apríla - kromě vydání naší aprílové newsky ^^ - se uskutečnil větší test připravované hry Runeta. Tento test přinesl - od lidí, kteří hru testovali - několik zajímavých poznatků a návrhů k vylepšení hry. Vzhledem k tomu, že v následujících týdnech či měsících bychom rádi spustili zcela nový systém portálových mincí, druhou přípravnou verzi hry Runeta a mnoho dalšího, uvažujeme o otevření pozice testera portálu.

Tester
:

Úkolem testera by bylo předně testovat připravované věci - zda správně fungují a následně by mohl předkládat i návrhy na vylepšení. Pokud bychom s prací testera byly dlouhodobě spokojeni, tak za tuto spolupráci bychom uvažovali o věcné odměně.

Časový požadavek na testera je zhruba takový, že by měl každý den zjistit, za je po něm vyžadován nějaký test a v případě, že ano, tak se mu - do jeho skončení - alespoň hodinu denně věnovat.

Co se znalostí týče, tak by měl mít pokročilé znalosti v hraní webových her a her obecně. Dále by se měl alespoň obecně orientovat v nějakém programovacím nebo skriptovacím jazyce.

Pochopitelně slušné, trpělivé a příjemné vystupování je nutností. Kdo by měl o tuto pozici zájem, tak pište na adresu .

Donátoři
:

Druhou věcí, o které stále více uvažujeme je způsob, jak alespoň zmírnit značně rostoucí náklady na provoz a rozvoj portálu, věcí s ním spojených a především připravovaných her, jejichž vývoj je stále nákladnější. Samozřejmě je několik možností, jak tuto věci řešit.

Jako první jsme se v této věci rozhodli oslovit Vás - návštěvníky portálu. Kdokoliv z vás by nějakým způsobem chtěl TheAnGeLs portál podpořit - například nějakými drobnostmi, věcmi do eventů (např. ze hry) nebo i finanční podporou, tak můžete jakkoliv kontaktovat někoho z administrátorů portálu.

V brzké době bude otevřena nová stránka, pro jména lidí, kteří nějakým způsobem TheAnGeLs portál podpoří. Pokud bude mít podpora nějaký konkrétní účel, tak bude u jména dárce uveden.

Úžívejte jara
, těšíme se na vaši podporu TheAnGeLs tým.
 
Všechny zkratky