...... sk en cz
de sk en pl cz ru fr it hu pt cz
en de sk pl ru jp fr it hu pt
 

Milí návštěvníci TheAnGeLs portálu,

Představujeme vám náš nový web. Dlouho jsme se k tomuto kroku odhodlávali, ale na začátku léta 2015 jsme se rozhodli se starým dobrým portálem skoncovat.

Nebylo to pro nás lehké, protože jsme někteří s tímto portálem prožili opravdu hodně a je spojen s mnoha a mnoha skvělými, ale i dost drsnými vzpomínkami. Na druhou stranu, starý portál je už opravdu starý, a my bychom rádi popošli zase o kousek dál.

Přes prázdniny jsme si dali za cíl vybudovat nové jádro TheAnGeLs portálu, na kterém teď budeme postupně dále stavět. Léto skončilo a je načase vám základ nového portálu představit.

Řada odkazů stále vede na "starý" portál a je možné si jej kompletně otevřít a nadále používat, ale věříme, že řada funkcí nového webu se vám bude líbit a postupně si na něj zvyknete.

Nový web je postaven na velmi nové technologii a řada technik, které na novém portále používáme, je velmi ojedinělých - nemám-li napsat unikátních. Je to opravdu něco jiného než klasické stránky (weby), na které jsou dnes lidé zvyklí a je možné, že si z tohoto důvodu budete na nový portál chvilku zvykat.

Nový portál by měl být zaměřen na snadné a elegantní ovládání z dotykových telefonů a v průběhu času budeme předělávat i další sekce, které nyní vedou na starý portál, tak, aby jejich ovládání na tabletech a dotykových telefonech bylo co nejsnazší.

Na závěr krátce o ovládání nového portálu:


1. Horní (přihlašovací menu) - ikonka domů, profil a odhlášení.
2. Navigace v menu - tlačítka webového prohlížeče "vpřed" a "zpátky".
3. "Pyramida" - vpravo nahoře - souhrnná mapa webu - rychlá navigace.
4. Pod "pyramidou": nastavení - oblíbené - sociální sítě.
5. Otáčení a přibližování vesmíru - šipky nebo tlačítka a display (telefony a tablety)

Hodně zábavy a radosti přeje TheAnGeLs tým.
 
Všechny zkratky