...... sk en cz
de sk en pl cz ru fr it hu pt cz
en de sk pl ru jp fr it hu pt
 

TheAnGeLs přejí:

Všem klidné prožití vánočních svátků, co nejvíce radosti a co nejméně zmatků či nepodařených setkání. Do nového roku ať vykročíte správnou nohou a poznáte správné lidi na hru, práci či život.

Poděkování za celý rok patří určitě všem, kdo se starali o chod aliance TheAnGeLs a správu jednotlivých klanů uvnitř aliance. Na začátku nového roku nás čeká nelehký úkol v podobě částečného spojení sil aliance, a tak bych chtěl všem popřát, ať vše v klidu proběhne a nejsou do tohoto spojení vkládána přílišná očekávání. Půjde spíše o symbolické vyjádření naší více než roční soudržnosti a kamarádství a umožnění lepšího poznání lidí uvnitř aliance.

Poděkování směřuje také k lidem, kteří se o hru starají. Vývoji v Koreji a správci hry 4story pro Evropu firmě GameForge a přestože nejsme z jejich práce nijak nadšeni a k mnoha věcem máme výhrady, tak věříme, že se snaží hráčům přinášet dobrou zábavu a že pracují na zlepšení stavu jak ve hře, tak hry samotné. Dále pak CZ 4story teamu, který je hráčům nápomocen každý den a připravuje, tak hráčům zázemí, bez kterého by se nedalo hrát. V neposlední řadě pak všem mistrům klanů a lidem v klanech, kteří nezištně pomáhají ostatním hráčům, aby se dokázali lépe orientovat a měli ze hry a kontaktu s přáteli radost.

Závěrem snad jen dodám, že je zvláště pro návštěvníky portálu TheAnGeLs připraven dárek (nejspíš během příštího týdne ) v podobě nejen nové grafiky webu, ale připravuje se plno dalšího, na co se mohou těšit.

Všem krásné svátky a co nejméně mrzutostí v Novém Roce 2011
Přejí TheAnGeLs


A zvláště pak Kostelnice :-D
 
Všechny zkratky