...... sk en cz
de sk en pl cz ru fr it hu pt cz
en de sk pl ru jp fr it hu pt
 

Od 1. 2. 2011 spojí 4story aliance TheAnGeLs své síly v novém klanu ATA (Aliance The Angels).

Tento krok se připravoval více než půl roku a hlavním důvodem není, jak se někteří domnívají, unavenost klanu TheAnGeLs z bezmála dvouroční podpory všech lap.valorských klanů - i když i to tam hraje svou roli, ale pokus o sblížení hráčů aliančních klanů, kteří spolu, již více než rok, bojují a vzájemně sdílejí úspěchy i neúspěchy jak ve hře nebo hry samotné, tak ve svých životech mimo hru. O tomto kroku se dlouho diskutovalo a mnohokrát byl v minulosti zamítnut pro nevýhody, které přinese, ale nyní nastal čas tuto variantu zkusit. Věřím, že nyní je změna natolik připravena, že bude vždy možné - při případné nespokojenosti - vrátit se do původního uspořádání aliance.

ATA si neklade žádné velké cíle ačkoliv cíl přátelské a pohodové atmosféry uvnitř nového klanu je a bude tím největším cílem, který před námi stojí vždy; nejen zde ve hře, ale i v životě mimo hru.

Závěrem jen dodám, že klan ATA nebude nabírat nové hráče. Jeho členem se může stát pouze osvědčený hráč některého z aliančních klanů. Hráči v klanu ATA nebudou stále, ale jen po dobu, kdy bude klan ATA usilovat o nějaký herní cíl.

Všem zúčastněným, spoluhráčům i protivníkům přeji hodně zábavy.
 
Všechny zkratky